maandag 30 mei 2016

Murter maandag 30 mei 2016

Na het ontbijt en koffie in La Playa bij Konzum supermarkt inkopen gaan doen.
Het rubber dopje op de gashendel om de motor in de vrij te ontkoppelen is zoek geraakt. We hebben het gerepareerd met ductape. Het dopje zal wel ergens in de Adriatic drijven. De man in de Volvo Penta winkel zocht even op internet en zei: is niet los te krijgen, alleen bij een nieuwe hendel. Typische VOLVO oplossing. Toch maar even verder kijken.

In het centrum van Murter hebben we bij de Nationaal Park winkel van de Kornaten geïnformeerd naar toegangskaarten voor de Kornaten. Deze zijn goedkoper als je ze van te voren besteld.Ze zijn echter maar 2 weken geldig en we weten nog niet wanneer we ze op de terugweg gaan gebruiken. Ook in Sali op Dugi Otok kunnen we ze kopen, eveneens voor de Telascica baai.

In de Nautische winkel van Marina Hramina vonden we het rubber dopje, zonder een nieuwe hendel te hoeven kopen. Van hun inmiddels 60 charter boten raakte er ook wel eens eentje zoek. We hebben er meteen maar 1 op reserve gekocht.
We hadden onze toiletspullen meegenomen en hebben na het bezoek aan de winkel meteen van hun luxe douches gebruik gemaakt. Zo komt Jan Splinter door de winter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten