zaterdag 2 augustus 2014

Cala San Vincenc – Puerto Pollenca Ports IB zaterdag 2 augustus

Afgelopen nacht hadden we de koelkast maar uitgezet. Tegen de ochtend had ons Led toplicht echter toch de Service accu’s leeg getrokken. De accu’s zijn dus ter ziele. Komende week maar iemand zoeken die de koelkast kan repareren en nieuwe accu’s kopen.

Deze dag zowaar zeilen naar Puerto Pollenca gekomen. Omdat we verschillende kapen passeerden, was de windsterkte wel heel wisselend.
Hemelsbreed was de afstand 2 mijl, maar om rond de kapen de Baai van Pollenca te bereiken moesten we wel 17 mijl afleggen.

Tijdens het zeilen werd de accu niet bijgeladen, maar we hadden voor deze nacht via internet een plekje in de haven geboekt. Er haalde ons vlak voor de haven nog een zeilboot vol gas in, maar we hoorden de Marinero via de Marifoon aan hem zeggen, dat de haven vol was. Toen Elly hem daarna opriep, zei hij dat er voor ons wel plek was, omdat we online geboekt hadden.

’s Avonds zijn we gaan eten in het Restaurant Barino, van de oude werkgevers van Lyet, net buiten Puerto de Pollenca. We hebben ons daar heerlijk tegoed gedaan aan Tapa’s. We waren er wel naar toe gelopen in de avondhitte, maar hebben terug toch maar een taxi genomen. Het was namelijk best een lange wandeling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten