zondag 14 juli 2013

Aber Wrac'h - Camaret sur Mer

Vandaag 36 nm in de zon naar Camaret gemotorzeild in korte broek en zonder mouwen.
Alleen op het laatst was er iets wind en kon zelfs het interlockje uit.






In Marina Vauban even getankt en de bimini voor het eerst gebruikt. Geen Wifi in de haven, dus we zitten nu even op een terrasje om het blog bij te werken en het weer binnen te halen.






Morgen gaan we beginnen aan de overtocht naar Spanje. De wind is de komende dagen 3 tot 4 Bft, overwegend uit Noordelijke richting. Waarschijnlijk komen we aan in Viveiro, want westelijker richting LA Coruna wordt donderdag hardere wind verwacht.
 Het is ruim 300 mijl, dus we denken daar een dag of 3 over te doen. Dit afhankelijk van de uiteindelijke sterkte en richting van de wind.

Morgenochtend eerst nog even boodschappen doen. We verwachten vervolgens op donderdag weer het blog bij te kunnen werken.

Het blijft toch een beetje spannend, om een dag of drie achter elkaar door te zeilen.

1 opmerking:

  1. Tot zover in de afgelopen maand regelmatig even gekeken waar jullie inmiddels zaten en de blog gevolgd. Dat is ontzettend leuk en spannend! Het is nu woensdagavond ong. 22.00u. en we zien dat jullie vandaag zijn aangekomen in Gijon en zijn natuurlijk stinkend nieuwsgierg hoe het jullie is vergaan! We gaan het lezen... Hans & Mary

    BeantwoordenVerwijderen