zondag 21 juli 2013

Ria de Cedeira - La Coruna


De afgelopen nacht hadden we wel een hanepoot aan de ankerketting gemaakt, maar er stond helemaal geen wind en minimale deining, waardoor we prima geslapen hebben.

Om 09:00 uur op de motor vertrokken richting La Coruna, want er stond maar een paar knopen wind. Af te leggen afstand 27 mijl.

 






Vlak voor aankomst om 13:30 uur werden we opgelopen door een vrachtschip. Met de loods aan boord passeerde hij ons net voor de haveningang. En zowaar, het was de Moezelborg van Wagenborg! (foto helaas te wazig)

 

In La Coruna blijven we 2 nachten liggen. Even lekker douchen en de voorraad weer op peil brengen.

Verder is het een prachtige stad en we hebben nog steeds geen Tapas bar bezocht.
Marina Coruna
 

 

2 opmerkingen:

  1. Dag Gerard en Elly, gefeliciteerd sailors met de overtocht. Blijf doorgaan met je mooie verhalen en details. Er wordt meegelezen. Ondertussen hebben wij ook met success een aantal keren geankerd en wat trucs gezien. Met groet, Fred en Mieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Gerard en Elly,
    Zo te lezen genieten jullie met volle teugen en dat is uiteindelijk de bedoeling van jullie tocht. Zo te horen schiet het al aardig op en komt Portugal komt langszamerhand in zicht want ik neem aan dat jullie over de helft zijn.
    Zelf zijn wij dit weekend met nellie naar Schiermonnikoog gezeild. Ook erg leuk, maar op de wadden blijft het toch half motorwerk anders kom je er niet. Vandaag 30 graden in Groningen. Veel plezier nog namens Ina en mij.

    BeantwoordenVerwijderen